SANSI Žarulja za rast biljaka, 15W

21,00 

Na zalihi

Ponekad nam svima treba malo pomoći, pa tako i biljkama – prozori okrenuti na sjever ili tmurni, kraći zimski dani mogu dovesti do toga da nam se biljke ne razvijaju, stagniraju, pa ponekad i propadnu. Zato je pametno investirati u oblik rasvjete koja će biljkama pružiti dodatan izvor svjetlosti.

Ova snažna žarulja od 15 W s utičnicom E27 savršena je za uzgoj biljaka. Sa punim svjetlosnim spektrom koji je savršeno prilagođen biljkama, nijansa svjetla je i dalje neutralna i bijela – za razliku od mnogih drugih žarulja za uzgoj koje emitiraju ljubičaste i nama često neugodne nijanse. Zahvaljujući visokoučinkovitoj LED tehnologiji možete uzgajati svoje biljke tijekom cijele godine – bez obzira na to koliko prirodnog svjetla dobivaju s vašeg prozora. Preporučujemo da stavite tajmer tako da žarulja bude uključena 15 sati i isključena 9 sati svaki dan. 

Specifikacije 15W, grlo E27, žarulja punog spektra, 4000 Kelvina, može proizvesti kombinaciju valnih duljina u rasponu od 400 do 780 nm, životni vijek: 25 000 h rada, PPF: 27μmol/s, PPFD: 152,83 µmol/s/m2 na udaljenosti 30 cm od biljke

SKU: GROWSANSI15W Kategorija: