Posebne usluge

Tražite prigodne poklone za vaše goste na svadbi ili poslovne partnere? Za sve veće količine nudimo posebne uvjete izrade terarija prema vašim željama i potrebama, ovisno naravno o trenutačnoj dostupnosti materijala.

Imajte samo na umu da je za izradu većih količina potrebno više vremena, pa vas molimo da vaš upit pošaljete na vrijeme, barem 6-8 tjedana prije željenog termina.

Ako razmišljate o organizaciji team buildinga za vaše djelatnike ili nekog posebnog eventa, možemo vam ponuditi edukativne radionice na temu izrade terarija, prilagođene vašim potrebama.

Uz terarije, nudimo i usluge “ozelenjivanja” privatnih i poslovnih prostora te savjetovanje o odabiru odgovarajućih biljaka. Svi oni koji imaju problema s biljkama i boje se da jednostavno nemaju taj mitski “zeleni palac” nam se mogu slobodno obratiti za savjet i pomoć pri odabiru biljaka koje su najprikladnije za njihov prostor.

Kako se terarij razvija i raste, može se dogoditi da vam neka biljka propadne, da klone ili jednostavno preraste terarij. Tu smo za sve nedoumice i pitanja, a vršimo i usluge popravka ili „osvježavanja“ terarija. Možete nam se slobodno javiti na mail info@walden-plants.hr s opisom i slikama „štete“, pa se dogovorimo oko mogućih opcija i cijene usluge.


Javite nam se sa svim svojim idejama i željama na mail info@walden-plants.hr, a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo!