Vaze

Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo plavoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo plavoj boji ispred sive pozadine. Vaza je prikazana s bočne strane, ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.

Vaza #14 bright sky

-30% Original price was: 34,00 €.Current price is: 23,80 €.
Prodano
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo zelenoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. U vazu je utaknut zeleni cvjet.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo zelenoj boji ispred sive pozadine. Vaza je prikazana s bočne strane, ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.

Vaza #14 mint

-30% Original price was: 34,00 €.Current price is: 23,80 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ljubičastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ljubičastoj boji ispred sive pozadine. Vaza je prikazana s bočne strane, ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.

Vaza #15 lavender

-30% Original price was: 42,00 €.Current price is: 29,40 €.
Prodano
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo zelenoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. U vazu je utaknut ružićasti cvjet.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo zelenoj boji ispred sive pozadine. Vaza je prikazana s bočne strane, ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.

Vaza #15 mint

-30% Original price was: 42,00 €.Current price is: 29,40 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo žutoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo žutoj boji ispred sive pozadine. Vaza je prikazana s bočne strane, ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.

Vaza #15 post-it

-30% Original price was: 42,00 €.Current price is: 29,40 €.
Prodano
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ružićastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. U vazu je utaknut bijeli cvjet.

Vaza #2 pink

-30% Original price was: 29,00 €.Current price is: 20,30 €.
Prodano
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ružićastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ružićastoj boji ispred sive pozadine. Vaza je prikazana s bočne strane, ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.

Vaza #24 powder

-30% Original price was: 37,00 €.Current price is: 25,90 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo plavoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo plavoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. Vaza je prikazana lagano zaokrenuto na bočnu stranu.

Vaza #3 light blue

-30% Original price was: 59,00 €.Current price is: 41,30 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ružićastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. U vazu je utaknut bijeli cvjet.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ružićastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. Vaza je prikazana lagano zaokrenuto na bočnu stranu.

Vaza #3 pink

-30% Original price was: 59,00 €.Current price is: 41,30 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo žutoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. U vazu je utaknut bijeli cvjet.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo žutoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. Vaza je prikazana lagano zaokrenuto na bočnu stranu.

Vaza #4 fresh yellow

-30% Original price was: 39,00 €.Current price is: 27,30 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo žutoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. U vazu je utaknut ružićasti cvjet.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo žutoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. Vaza je prikazana lagano zaokrenuto na bočnu stranu.

Vaza #8 fresh yellow

-30% Original price was: 46,00 €.Current price is: 32,20 €.
Sniženo Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ljubičastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa.Prikazana je vaza brenda foekje fleur u svijetlo ljubičastoj boji ispred sive pozadine. Vaza ima oblik kontejnera za sredstvo za pranje suđa. Vaza je prikazana lagano zaokrenuto na bočnu stranu.

Vaza #8 old purple

-30% Original price was: 46,00 €.Current price is: 32,20 €.
Na slici je prikazana keramičak vaza u obliku ovala s ovalnom rupom u sredini. Vaza je sive boje i ima malu rupu na vrhu.

Vaza Capsule siva

33,00 
Na slici je prikazana keramičak vaza u obliku ovala s ovalnom rupom u sredini. Vaza je zelene boje i ima malu rupu na vrhu.Na slici se vidi interijeri - sivi zid ispred kojega stoji niski stolić od kamena. Na stoliću lijevo stoji staklena kantica za zalijevanje sa zelenim ručkama. Iza kantice desno stoji u prvom planu roza keramičak vaza u obliku kruga s rupom u sredini i na vrhu. Iza nje stoji veća zelena ovalna vaza s rupom u sredini i na vrhu. U vazi su tulipani koji se naginju u stranu. Desno od vaza je mala okrugla žuta svijeća. Na zidu je obješeno ogledalo s nacrtanim nasmješenim licem.

Vaza Capsule zelena

41,00 
Slika prikazuje vazu od keramike ispred sive podloge na drvenom stolu. Vaza je glazirana bijela, ima na sebi nacrtano lice s brkovima u crnoj boji. U vazu je utaknut božur u blijedo rozoj boji.

Vaza Dali

57,00 
Na slici je prikazana keramičak vaza u obliku kruga s rupom u sredini. Vaza je ružičaste boje i ima malu rupu na vrhu.Na slici je prikazana keramičak vaza u obliku kruga s rupom u sredini. Vaza je ružičaste boje i ima malu rupu na vrhu. U rupu su utaknuta dva cvijeta pink boje. Vaza stoji na keramičkom stupu zavijenog oblika. Stup i vaza stoje u interijeru, na parketnom podu.

Vaza Donut pink

37,00 
Na slici je prikazana staklena vaza u bojama koje se prelijevaju od žute na dnu preko crvene u sredini do zelene na vrhu. Vaza je trbušasta na dnu, ima dva zadebljanja u sredini, a na vrhu se otvara konusno.Na slici je prikazan interijer sa bijelim stolom ispred velikog prozora kroz koji se vidi vrt. Osam staklenih vaza u šarenim bojama stoje u sredini stola. Vaze su različite, različitih boja, oblika i veličina. U vazama se nalaze svježi cvjetovi u šarenim bojama.

Vaza Droplet srednja

28,00 
Na slici je prikazana staklena vaza u bojama koje se prelijevaju od zelene na dnu preko plave u sredini do ružičaste na vrhu. Vaza je trbušasta na dnu, ima zadebljanje u sredini, a vrh je stožast.Na slici je prikazan interijer sa bijelim stolom ispred velikog prozora kroz koji se vidi vrt. Osam staklenih vaza u šarenim bojama stoje u sredini stola. Vaze su različite, različitih boja, oblika i veličina. U vazama se nalaze svježi cvjetovi u šarenim bojama.

Vaza Droplet velika

58,00 
Na slici je staklena vaza u obliku gljive crvene boje. Vaza ima nekoliko rupica za cvjetiće na klobuku, stoji na sivoj pozadiniNaslici se vide male staklene vaze u obliku raznih gljiva u raznim bojama; u vaze su utaknuti razni cvjetići- Stoje na stolu od kamena, u pozadini se vidi interijer

Vaza glijva crvena

25,00 
Na slici je staklena vaza u obliku gljive roze boje. Vaza ima rupicu za cvjetiće na vrhu klobuka, stoji na sivoj pozadiniNaslici se vide male staklene vaze u obliku raznih gljiva u raznim bojama; u vaze su utaknuti razni cvjetići. U sredini je vaza zelene boje. Vaze stoje na stolu od kamena, u pozadini se vidi interijer

Vaza glijva roza

25,00 
Na slici je staklena vaza u obliku gljive smeđe boje. Vaza ima nekoliko rupica za cvjetiće na klobuku, stoji na sivoj pozadini

Vaza glijva smeđa

25,00 
Na slici je staklena vaza u obliku gljive zelene boje. Vaza ima nekoliko rupica za cvjetiće na klobuku, stoji na sivoj pozadiniNaslici se vide male staklene vaze u obliku raznih gljiva u raznim bojama; u vaze su utaknuti razni cvjetići. U sredini je vaza zelene boje. Vaze stoje na stolu od kamena, u pozadini se vidi interijer

Vaza glijva zelena

25,00 
Na slici je staklena vaza u obliku gljive žute boje. Vaza ima rupicu za cvjetiće na vrhu klobuka, stoji na sivoj pozadiniNaslici se vide male staklene vaze u obliku raznih gljiva u raznim bojama; u vaze su utaknuti razni cvjetići. U sredini je vaza zelene boje. Vaze stoje na stolu od kamena, u pozadini se vidi interijer

Vaza glijva žuta

25,00 
Na slici se vidi staklena okrugla vaza u rozo-ljubičastoj boji. U vazu su utaknuta četiri gerbera u živim bojama. Vaza stoji ispred roze pozadine na drvenom stolu.

Vaza staklena okrugla

46,00