Eazy Plant

25,00 

Dostava Eazy Planta je moguća samo na području Grada Zagreba, a mogu se i osobno preuzeti u našem Plant shopu u Kačićevoj.

Obriši
Ako želite da mi ispišemo poruku molimo Vas da željeni tekst napišete u prozorčiću

Lako tako – naopako! U staklenci okrenutoj naglavačke se krije vaš novi najdraži zeleni ljubimac. A kako ne bi bio najdraži, kad je tako jednostavan. Eazy Plant je mikro staklenik u kojemu slično kao i u terariju vlaga cirkulira, pa ćete biljku u njemu puno rjeđe zalijevati. Idealan za sve biljkoljupce-početnike i sve one koji često ‘zaborave’ zaliti svoje sobne biljke, Eazy Plant pretvara svaku biljku u EASY CARE biljku. Osim što ćete ju povremeno zaliti, pravila brige o Eazy Plant biljci su slični kao i za terarije – nađite joj svjetlo mjesto bez direktnog sunca i povremeno ‘podšišajte’ lišće kada se zagusti, da bi vam što duže mogla živjeti u staklenci.

Poklopac možete lako ‘odšarafiti’ sa staklenke, tako da vam je zalijevanje i obrezivanje olakšano.

Dimenzije h 20 cm, Ø 14 cm
Biljke dostupno s različitim biljkama
Materijal staklo, drveni čep, posudica od PVC-a

Eazy Plant nije statičan sustav, biljka raste i razvija se od samog trenutka izrade, stoga isporučeni proizvod može odstupati od slika prikazanih u web shopu.

Staklenka Eazy Plant je 100% od recikliranog stakla te može imati sitne nedostatke ~ mjehuriće, crtice, varijacije u veličini.

SKU: EAZYPLANT Kategorije: ,