Blumat Classic – sustav za navodnjavanje

11,90 

Na zalihi

Kako da sobne biljke prežive moj godišnji – pitanje koje nas biljkoljupce brine svake godine. Susjeda prezalije, sestra zaboravi, a sustavi za navodnjavanje se pretvaraju u skup sport ako doma imamo cijelu džunglu. Blumat rješava sve ove brige, a možda i više! S ovim sustavom sve svoje biljke možete navodnjavati iz jedne zajedničke posude iz koje se voda izvlači kroz tanku cijev i ispušta kroz glineni stožac u zemlju s biljkom. Svoje biljke ostavljate bezbrižno, bez dugih objašnjenja i uputa na ceduljicama o specifičnim potrebama biljke – brzinu ispuštanja vode možete regulirati postavljanjem posude s vodom na više ili niže mjesto (i tako prilagoditi potrebama biljke), a susjedi, mami ili frendu možete samo dati zadatak da po potrebi nadopune posudu vodom. Ovaj sistem je pogodan i za one biljke koje vrlo često traže zalijevanje, jednostavno ih stalno navodnjavajte pomoću Blumata i tijekom godine.

Kako koristiti Blumat?
Nije važno imate li jednu biljku ili više, korištenje Blumata nije teško. Blumat Classic stožac jednostavno napunite vodom i umetnite ga u zemlju, postavite usisnu cijev u posudu za vodu i automatski sustav za navodnjavanje je spreman za korištenje. Možete koristiti više od jedne Blumat Classic jedinice u istoj biljci za veće biljke i balkonsko cvijeće.

U ovom set dobivate tri Blumat Classic jedinice koje se sastoje od glinenog stošca s plastičnim čepom i cjevčicom. Veličina stožca ca. 5,5 cm, dužina cjevčice je 80 cm. Brzina protoka vode je ca. 75 mL/24 h, ali može se dodatno regulirati postavljanjem posude s vodom na višu ili nižu poziciju. Proizvod sadrži detaljne upute za uporabu.

 

 

SKU: BLUMATCLAS Kategorija: